Rólunk

2010 február óta stabilan működő stúdiónk várja a webkamerás munka iránt érdeklődő női modellek és női operátorok jelentkezését. Több éves gyakorlati tudással, korrekt üzleti hozzáállással, magas minőségű technikai háttérrel, barátságos légkörrel biztosítjuk modelljeink és operátoraink számára a stabil és kiemelkedő keresetet, lehetőleg minél hosszabb távon együttműködve.

Stúdiónk Budapest 15. kerületében található, ami rövid idő alatt és könnyen megközelíthető helyen van egy új építésű társasházban, ahol otthonos, igényes és tiszta környezetben tudsz dolgozni. A pontos megközelítésről a "kapcsolat" menüpontban olvashatsz.

Stúdióinkban kizárólag szóló modell munkára van lehetőség és az oldal erre nyújt átfogó információt. .

 


Referenciák

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas.

Kiss József

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Faragó Mária

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed.

Nagy Katalin