Kérdések és Válaszok


Mi a webkamerás/Chat modell munka?

A webkamerás munka jelenkorunk egyik legpopulárisabb és töretlenül fejlődő, felhasználói élményen alapuló, valós idejű (élő), online videó chat közvetítés, könnyed erotikával ahol a külső megjelenéseddel és személyes varázsoddal színt és izgalmat viszel a nézők szürke, unalmas hétköznapjaiba. Ezért is fontos, hogy mosolygós és jókedvű legyél a kamera előtt, ne legyél szégyenlős sem, mert ez rengeteg rajongót gyűjt majd neked, ami a hosszútávú, stabil és kiemelt kereset záloga. Ez abszolút szexmentes, de elkerülhetetlen, hogy egy idő után ruha nélkül is felfedd bájaidat, ezért a meztelenség vállalása elengedhetetlen a munkavégzéshez és az általunk ígért napi kereset eléréséhez. Nálunk kétféle lehetőség van a munkavégzésre. Magadnak csinálod önállóan vagy operátori segítséggel.


Mi a feladatom a kamera előtt?

Visszajárós rajongók és alkalmi nézők kéréseinek, vágyainak teljesítése egy könnyed, vidám csetelés közben, amiért a partnereid a hálájukat és az elégedettségüket pénzben fejezi ki. Ez azt jelenti, ha minél ügyesebben teljesíted a kéréseiket továbbá, ha minél kedvesebb vagy annál több rajongód lesz és ezáltal még több pénzt kereshetsz. 


Mennyit lehet keresni?

Az általunk kiválasztott lányoknak garantálni tudjuk a napi átlagos 25-50 ezer forintot, ami heti három-öt munkanappal számolva havonta 300 ezer és 1+ millió forint közötti jövedelmet jelent. A keresetnek felső határa nincsen. Van példa a fentebb említettnél magasabb napi keresetekre is, de ezt már mi sem tudjuk előre megmondani, ki fog ennél is több pénzre szert tenni egy-egy munkanap. Azt hogy mennyit fogsz keresni egy nap; az erősen függ a külső adottságaidtól, mit vállalsz a kamera előtt és a személyes varázsodtól, ahogy ezt átadod.


Mikor van fizetés?

Heti kifizetés van. Minden hónap 7., 14., 21., és 28-án kapod meg a heti keresetedet. Három hónap után kérhetsz napi kifizetést is, amit minden nap a műszakod végén fogsz megkapni. Ezzel is segítjük az anyagi boldogulásodat és növeljük a bizalmadat irányunkba.


  Milyen szabályok vannak?

  Szabályaink nem különböznek más munkahelyekétől. Lehetőleg ne késs, pontosan kezdd el és dolgozd végig a műszakodat. Mint modell, mint operátor vigyázz a stúdióra és munkaeszközök épségére, mintha a saját élettered és tulajdonaid lennének. Mi nem kötünk magunkhoz semmilyen kizárólagos szerződéssel csak egy házirendet kell átolvasnod és elfogadnod, hogy a stúdió működése és mindannyiunk munkája gördülékenyen menjen.


  Hogyan tudok képeket küldeni?

  A jelentkezés menüben a "modellnek jelentkezek" űrlappal tudsz fotókat küldeni nekünk. Egy feltöltött kép maximum 2 MB méretű lehet, több fájl feltöltése esetén pedig összesen 7 MB vagy küldheted őket közvetlenül az info@yourcamplace.hu email címünkre is. Legalább 2 darab kép csatolása szükséges, ami egy arc és egy egész alakos, lehetőleg minél frissebb /szelfi/ fotó legyen. Ne küldj nekünk meztelen, profi, műtermi, filterezett vagy retusált képeket.


  Mi szükséges a jelentkezéshez?

  A jelentkezéshez és a munka elkezdéséhez betöltött 18 éves kor szükséges. A jelentkezési procedúra nagyon egyszerű. Itt az oldalon található elérhetőségek egyikén fel tudod venni velünk a kapcsolatot, de ha konkrétan jelentkezni szeretnél hozzánk, akkor használd a "modellnek jelentkezek" űrlapot a jelentkezés menüpontban, ahol képeket is tudsz csatolni magadról.

  Majd ezt követően megbeszélünk egy személyes találkozót, aminek keretében megnézheted a stúdiót, és egyben további kérdéseidre is válaszolunk, továbbá mutatunk modell kereseteket is. Mindezek után eldöntheted, hogy szeretnél-e velünk dolgozni vagy nem.


  Fizetni kell bármiért is?

  NEM! Semmiért nem kell fizetned nálunk. A munkádért az első perctől kezdve mi fizetünk neked. Ha egy stúdió bármiért is pénzt kér tőled, akkor erősen fontold meg, hogy együtt működsz-e velük a továbbiakban. Ráadásul mi biztosítjuk számodra a munkához szükséges eszközöket és kiegészítőket teljesen ingyen körülbelül 60 ezer Forint értékben.


   Mennyi a munkaidő naponta?

   A napi munkaidő 5 óra online idő. Ez a kamera előtt töltött időt jelenti. Kevesebbet nem, de többet lehet dolgozni, ha van kedved, energiád és lehetőség rá. Ez természetesen több pénzt is jelent számodra. Hetente legalább 3 napot kell vállalni, de legfeljebb 5 napot dolgozhatsz az általad választott műszakokban. Mi próbálunk abszolút rugalmasak lenni, hogy a számodra legmegfelelőbb időben tudj dolgozni.


   Honnan tudom mennyit kerestem egy nap?

   Minden munkanapod végén azonnal leszámoljuk a keresetedet és elmondjuk neked, de meg is tekintheted. Így könnyebben tudod tervezni a pénzügyeidet is és motiváló is számodra.


   Biztonságos ez a munka?

   Abszolút biztonságos, mivel már többször is kihangsúlyoztuk, hogy SZEXMENTES munka lévén (szóló modell kategóriában) senkivel nem kerülsz fizikai kapcsolatba és soha senkivel sem fogsz találkozni. Minden a virtuális térben zajlik, illetve minden modellünk esetében Magyarország letiltása is alapértelmezett, így biztosítunk számodra minél nagyobb diszkréciót.


   Ha további kérdéseim lennének?

   Ha további kérdéseid lennének, amikre itt nem kaptál választ, akkor nyugodtan tedd fel nekünk az oldalon tálalható email címre írva vagy a kapcsolati űrlapot használva az oldal alján vagy a mobil elérhetőségen keresztül. VIBER-en is írhatsz nekünk.


   Mi a chat operátor?

   A chat operátor segíti azoknak a modelleknek a munkáját, akik nyelvtudás vagy magabiztosság hiányában segítséget igényelnek. Munkája nem másból áll mint több webcam oldal multitasking kezelése, csetelés a nézőkkel és kérésük továbbítása a modell felé, modell Instruálása, streaming adás jó minőségének (kép/hang) folyamatos fenntartása, egyéb kisebb technikai akadályok elhárítása.